Seguidors

diumenge, 23 d’abril del 2017

Acqua

Bon diumenge i bon Sant Jordi a tothom!
Des que vaig reprendre la costura l'any 2012, quan els Reis em van passar una màquina de cosir, m'he passat moltes hores llegint blocs de costura. I n'he après moltíssimes coses.
Per exemple, he après que aquest color es diu Acqua.

Happy Saint George's Sunday, everyone!
Ever since I restarted sewing back in 2012, when I got a sewing machine as a Christmas present, I have spent many hours reading sewing blogs. And I have learnt lots of things from them. 
For instance, I have learnt that this colour is called Acqua.


Jo n'hagués dit verd blau, o blau verd, però Acqua queda molt més glamourós oi?
Us presento la jaqueta 121 del Burda de maig de 2016,  em van venir moltes ganes de fer-me-la quan vaig veure aquest post de la Sara, qui si no?


I would have called it greenish blue or blueish green, but Acqua is definitely more glamorous isn't it?
This is my jacket 121 Burda May 2016, I felt I wanted to sew it when I read this post,  in Sara's blog, of course!

Com que és el "patró rosa", de la revista, si no tens intenció de fer servir més patrons de la revista, en lloc de calcar-lo el pots retallar directament - és el que vaig fer jo, tinc un munt de revistes de patrons!
El patró està pensat per fer una jaqueta de pell autèntica. Jo l'he fet amb una antelina molt fineta, per darrera és satinada. No té gens d'elasticitat però la jaqueta és còmoda igual.


As this is the "pink pattern" in the magazine, if you do not want to sew more patterns from it, instead of tracing it you can cut it - which I did, because I have looots of pattern magazines!
The pattern is designed for real leather. I used a thin suedette with sateen in the back side. It has no elasticity at all, but it is comfortable to wear.




M'agraden molt aquest tipus de jaquetes informals que es poden dur com americanes d'interior o jaquetes d'exterior.
La moto no és meva,  és de la meva filla, però queda bé per fer-s'hi fotos ;)

I love this kind of casual jackets that can be worn as indoor blazers or outdoor jackets.
The scooter isn't mine , it belongs to my daughter, but it is a beautiful background for pictures ;)























Les costures les he planxat obertes i he fet un repunt vist a banda i banda, em sembla que es diu "de doble càrrega"  .La solapa està polida per dins amb cinta al biaix, sempre em sorprèn com la cinta al biaix, tan econòmica, fa pujar el nivell d'acabats en una peça de roba.

I have pressed the seams open and topstitched on both sides. The lapel is finished with bias tape, it always surprises me how the bias tape, so cheap, rises the level of a garment.























Per acabar, una foto del dia que vaig estrenar la jaqueta, el diumenge de Rams.  La porto amb aquest vestit, que també m'he fet jo.

And finally, a picture taken on Palm Sunday, the day I wore the jacket for the first time. I am wearing it with this also self-made dress.

Us desitjo que passeu una bona Diada de Sant Jordi, plena de llibres, roses i AMOR!! ;)

I wish you a happy Sant Jordi, full of books, roses, and LOVE !! ;)

2 comentaris:

  1. ¡¡Qué bonita!!

    Mi debilidad son las chaquetas, tengo muchas pero ¡es la prenda que más me gusta!
    Este patrón es muy bonito y con el color que has elegido te ha quedado una chaqueta muy bonita y combinable con todo, seguro que le das mucho uso.

    Besos

    ResponElimina
  2. Muchas gracias Vanesa, a mi también me gustan las chaquetas y debería coserme más. Es un color poco habitual en mí, suelo llevar colores más fuertes, pero a veces está bien probar cosas nuevas.
    Besos.

    ResponElimina